maandag 11 februari 2013

Winterpret!

Zo... dat is alweer even een tijdje geleden...
De kleine draak groeit hard, is inmiddels al 5 maand geweest en zo'n 57/58 cm hoog. Ze heeft Katie dus al ingehaald, en dat zal ze haar laten weten ook ;) Stoeien kunnen die twee als de beste....

Hier een foto van beide dames:



De eerste cursus is inmiddels afgerond (puppycursus), en we wachten nog even met een vervolg. Oak heeft erg last van wagenziekte en vindt het veel leuker om thuis te oefenen dan op les. Wel zullen we nog meegaan met gemeenschappelijke wandelingen van de hondenschool en af en toe een lesje meelopen. Hopelijk heeft ze er als ze iets ouder is wat meer zin in...

Helaas heeft ze ook een eerste blessure achter de rug.. verrekte kniebanden.. 3 weken rust en alleen aangelijnd wandelen. Nou dat was een hele opgave... en pup van 5 maanden rustig houden! Met vallen en opstaan (veel botjes en denk/snuffel opdrachtjes) is het gelukt, en inmiddels loopt mevrouw weer mee op de losloop-rondes door het bos! :) Hopelijk blijft dit goed gaan en kan ze weer wat conditie en spieren opbouwen.
En dan hebben we volgend weekend natuurlijk de AVLS- nieuwjaarswandeling! Gelukkig dus op tijd hersteld want dat wordt vast dolle pret met mamma, broertjes, zusjes en de rest! ;) (Zullen we ook zeker verslag van doen).

Maar hier eerst wat mooie winterse plaatjes van de eerste keer dat mevrouw weer lekker met Katie mocht spelen!














3 opmerkingen:

  1. o wat leuk, nog een saarloos blog! Wij zijn er ook bij a.s.zondag dus ben heel benieuwd om Oak en alle zusjes en broertjes te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ineke,
    Ik zie nu je bericht pas... dacht dat ik een melding zou krijgen maar niet dus. Ja ik miste jullie al zondag maar ik las op je blog dat arme Thorgal ziek is... Beterschap voor de arme vent!
    En hopelijk treffen we jullie gauw op een andere wandeling want Oak heeft van Sara en Luna begrepen vanmiddag (en ik van Gerrie) dat dat zeker de moeite waard is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, tijdje niets gelezen, maar nu staat er gelukkig weer een leuk verhaaltje. Fijn dat Oak weer kan ravotten. Knap dat je het voor elkaar hebt gekregen dat ze rust nam.....

    BeantwoordenVerwijderen