dinsdag 19 februari 2013

AVLS Nieuwjaarswandeling en puppyreünie!

Zondag was het dan eindelijk zo ver! De lang naar uitgekeken puppyreünie & nieuwjaarswandeling van de AVLS! We waren erg benieuwd naar alle broertjes en zusjes en natuurlijk ook de rest van de familie (mamma & oma) en alle andere Saartjes :)

Hier alvast een foto van de Vila della Lupa familie ;) Links beginnend bij zusje Sasha, dan zusje Rayén, mamma Bantu, broertje Taran, broertje Hunter, Oak, oma Mika en als laatste zusje Zinzi.

Eenmaal aangekomen in Groesbeek zat de kantine al vol met Saartjes en waren mamma, oma en broers en zusjes al snel gespot! Wat een verschillen zeg! Vooral de mannen (broertjes) zijn Mega!! En waar Oak eerst de dikste, volste teef was, is ze nu zowat de rankste van het stel. Ook is ze wat terughoudender als de andere pups, maar desondanks deed ze het super met alle vreemde mensen en een vreemde omgeving. Verder gedroeg ze zich netjes naar alle andere honden toe (ze is de laatste tijd nogal aan het puberen en uitproberen), maar tijdens de wandeling gedroeg ze zich voorbeeldig ;)

We troffen het met een heerlijke zonnetje en dat samen met de schitterende omgeving en leuk gezelschap maakte het tot een heerlijke wandeling :)
Na de wandeling was er een superlunch met soep, stokbrood en salade, erg lekker. We zien nu al uit naar de nieuwjaarswandeling van volgend jaar! ;)

Hieronder wat foto's:
Hoi broer!

Dorst lessen

Modderbad




Knappe broer


Gevaarlijk ;)





Knappe zus

Kiekeboe!

Pretletter


Omaaa!


Villa della Lupa puppy-pack



Nog een knap zusje



Muisjes?
Ik vind je lief!

Nog een knappe broer!


Helluup

Mooi meisje




Zoekplaatje





Oh jeeee



Stok!






1 opmerking:

  1. Wauw, dat ziet er gezellig uit. Volgend jaar willen wij er ook bij zijn. We hadden nu een andere wandeling. Wat is het toch leuk om te zien dat ze helemaal genieten van het spelen met rasgenoten, en helemaal als het broertjes en zusjes zijn! Volgens mij zie ik ook Sara's broer Arthur op de foto's!

    BeantwoordenVerwijderen